Online activatie voor Questo Concrete Calculations

Met ingang van 2018 zijn de losse licentiebestanden vervangen door online activatie. Licenties worden daardoor automatisch bijgewerkt. Het nieuwe online activatie platform is ingevoerd in release 2.05.0000 van Questo Concrete Calculations.

De eerste keer dat u Questo Concrete Calculations 2.05 start, wordt een dialoog¬≠venster getoond. Hierin wordt gevraagd naar de inloggegevens om de licentie te kunnen downloaden. Deze inloggegevens zijn gekoppeld aan uw Questo Software Updates account waarmee u nieuwe versies van software kunt downloaden. Zodra u ingelogd bent, wordt uw licentie gedownload en automatisch op uw computer ge√Įnstalleerd. De licentie wordt daarbij gekoppeld aan uw computer.

Het is uiteraard mogelijk om uw licentie mee te nemen als u een nieuwe computer in gebruik neemt. Als uw licentie meerdere installaties toestaat, dan kunnen beide computers naast elkaar gebruikt worden tot het maximale aantal installaties bereikt is. Als alle installaties in gebruik zijn, dan wordt een venster getoond waarin u een bestaande installatie kunt selecteren om over te nemen. De installatie die u kiest wordt dan naar uw nieuwe computer gemigreerd. De software kan dan op de oude computer niet langer gebruikt worden.

Reageren is niet mogelijk